Hvorfor tror du bærekraftige sugerør er så viktig?

Vi ønsker å være like tranparente med prosessene våre, som vi er med ingrediensene. Hele vårt oppdrag som merkevare er forankret i bærekraft, og skaper miljøvennlige alternativer til hverdagslige ting vi bruker. Derfor tar vi dette på alvor.

Hjelp oss å gjøre vår del for havet

"Save the
sea dude"

Ideen om å skape Stroodles stammer fra behovet for å gjøre vår daglige livsstil mer bærekraftig.

Forskere anslår at det er mer enn

8,3 milliarder plastsugerør som forurenser havområdene våre*,

noe vi ikke engang kan forestille oss.

Dette er det vi i Stroodles ønsker å endre. Vårt oppdrag er å erstatte alle plastvarer som ender opp rundt oss, til biologisk nedbrytbare alternativer, og vi starter med sugerørene!

Hver Stroodle er laget av HVETE + vann, og den enkle pastaformelen er spiselig, varer mer enn 1 time, og har ingen smak.

Det er på tide å gjøre en forandring, en Stroodle av gangen.

* National Geographic

Våre veldedighetspartnere

Vi ønsker å jobbe med det globale oppdraget for å eliminere engangsplast avfall. Vi arbeider med organisasjoner som støtter dette, og har samme mål. En del av omsetningen er donert til veledige organisasjoner, som vist nedenfor.

Work for Good er en støttende partner som hjelper oss å komme i kontakt andre med samme oppdrag. Vi tror det er viktig å være koblet til andre organisasjoner, fordi rengjøring av planeten vår er en oppgave vi alle er ansvarlige for.

Plastic Oceans UK har vært eksperter på plastforurensning i et tiår, og har den prisbelønte dokumentaren " A Plastic Ocean". Vel verdt å se.

Utdanningsprosjekter

troodles bevegelsen er der for å gjøre endringer. Vi ønsker å spre bevissthet om problemet, endre det, inspirere, og tilby praktiske løsninger.

Derfor har vi lansert "Stroodles Sustainability Awareness program", som fokuserer på 3 punkter:

Noen av våre kommende prosjekter:
Utvikle kunstskulpturer fra resirkulert plast
+ Bruke Mr.Stroodle til å opplyse barn om plastforurensning

Hold
havområdene

våre vakre

Er du enig i vårt oppdrag, eller har en organisasjon du syntes vi bør støtte, ta kontakt her.

To get
involved get
in touch!

x

Stroodling Kunst

Hvorfor ikke lage kunst av resirkulerte plastsugerør, og bidra til å spre bevissthet rundt problemet med plastforurensning.Utfordringen er å vise omfanget av problemet med plastforurensning. Det er vanskelig å forestille seg tusenvis, eller millioner, av plastsugerør forsøple naturen. Med dette initiativet kan skoler og høyskoler være kreative.

Ressirkuler plastsugerør,og skap kunst som skaper oppmerksomhet. Kanskje en lokal kunstner kan lage en skulptur av plastavfall ( se eksempel her ) https://thestrawpocalypse.com Jobb med lokale skoler, og la barna ha kunstprosjekter. Lage marine dyr ut fra plastavfall?

x

Stroodling Utdanning

Vi skapte Mr.Stroodles maskoten for å representere merkevarens oppdrag. Karakteren er leken, artig, og gir en vennlig tone til et alvorlig problem.

Det er en fin måte å tilnærme seg opplysning for barn og unge, mht  plastforurensning, utfordringer og løsninger.

Mr.Stroodles kan brukes i markedsføring, oppgavehefter osv. Det kan tilpasses til din merkevare.

x

Stroodling Community

Vi leter etter ingeniører som kan hjelpe oss å designe  " straw merchandise" Gamle sugerør kan kanskje brukes til å lage noe nyttig.

Vi ønsker å hjelpe lokalsamfunnet og vanskeligstilte grupper, og skape arbeidsplasser. Varene selges, og inntektene kommer fellesskapet til gode.