Stroodling features

Snu

Snu

Hvorfor Stroodle?

Som forbruker ønsker man å kjøpe produkter fra merker som representerer våre verdier, siden det vi bruker ofte  er en "forlengelse av oss".

Bærekraft har en høy prioritering mht kjøpsbeslutninger, og presenterer din virksomhet som miljøbevisst, og tilpasningsdyktig overfor tiltak for planeten vår.

Led an forandring

med din bedrift

Stroodles gir deg muligheten til å tilpasse deg et miljøvennlig produkt, som både viser dine verdier,og presenterer seg selv som en som vil ha endring.

Insta-

gramvennlig

Når vi elsker noe, så frigjøres lykkehormoner, som igjen  motiverer oss til å dele den gode følelsen med andre. Vårer Stroodles sugerør er "sosiale media favoritter ". De er morsomme, og kan kuttes for å se bra ut i enhver drink.

Pr &

Marketing verktøy

Du kan bruke din tilknytning til Stroodles, for å promotere hvilke forandringer ditt firma gjør for å bli mer miljøvennlige.

Forbedret

kundeservice

I motsetning til soggy papirsugerør, er Stroodles solide i kalde drikker i godt over 1 time.De endrer ikke smaken av din drikke. Som igjen betyr at du ikke trenger plukke papirbiter ut av munnen din.

Look Ma,
We're on the web

Klikk
here ;)

Få tak i Stroodles

900 Stroodles

900 Stroodles

630,00 kr

Produkt info

Bli med på Stroodlesbevegelsen